Ofertele pentru finalul de an, aproape epuizate

Data publicării:
oferte revelion

Primele rezervări pentru perioada sărbătorilor de iarnă au fost făcute, în Poiana Braşov, încă de la inceputul acestei veri. Cele mai căutate pachete sunt cele de Revelion. Tarifele pentru şase nopţi depăşesc peste 800 de euro.

Cazare în Poiana Braşov

520 euro/ persoană/ 5 nopţi/ hotel 3*
836 euro/ persoană/ 6 nopţi/ hotel 4*

Daciana Pintilie, reprezentantul unui hotel din Poiana Braşov: "Noi avem şi un early booking pentru cine este foarte hotărât până la 31 octombire are 10 % discount pentru aceste pachete."

În hotelurile de pe Valea Prahovei, tarifele variază între 321 de euro pentru patru nopţi de cazare într-o cameră dublă, la trei stele şi 710 euro, pentru cinci nopţi de cazare în cameră dublă, de patru stele. Turiştii şi-au rezervat însă bilete şi în Braşov.

Cazare pe Valea Prahovei

321 euro/ persoană/ 4 nopţi/ hotel 3*
710 euro/ persoană/ 5 nopţi/ hotel 4*

Ioana Dobrescu, managerul de marketing al unui hotel din Braşov: "Pachetele de revelion încep de la un plafon de 690 de euro pentru un pachet de 3 nopţi în cameră business dublă şi pot atinge plafonul de 2500 de euro pentru un pachet de 5 nopţi în apartamentul lifestyle sweet."

Cazare în Braşov

690 euro/persoană/ 3 nopţi/ hotel 3*
2500 euro/ persoană/ 5 nopţi/ apartament lifestyle sweet

În Băile Felix, gradul de ocupare a hotelurilor este anul acesta de peste 95% de Crăciun şi Revelion. Un sejur de trei zile, pentru două persoane, de Revelion costă între 800 şi 1300 de lei.

Diana Antonescu, reprezentant marketing SC Turism Felix SA: "Pachetele noastre incep de la 3 zile si cuprind cazare cu mic dejun, 3 seri de petrecere: cina bihoreana, petrecerea de revelion si carnavalul, acces la piscinele proprii, acces la sauna si acces la strandul Apollo-Felix. Pentru Craciun de asemenea, avem oferta speciala cu pachete care cuprind cazare si masa, acces la piscinele proprii si la sauna."

Cazare în Băile Felix

800 lei/ 2 persoane/ 3 nopţi/ hotel 3*
1300 lei/ 2 persoane/ 3 nopţi/ hotel 4*

Şi la Rânca, în judeţul Gorj, au mai rămas doar câteva locuri pentru sfârşitul anului.

Constantin Pănescu, proprietar de hotel Rânca, jud. Gorj: "Avem doar 930 de lei de persoana cu mic dejun, cazare cinci nopti si doua mese festive de revelion si a doua zi de Sfantul Vasile cu un fel de carnaval."

Carla Tănasie, reporter Digi24: "O familie poate inchiria un apartament cu doua camere cum este acesta timp de cinci zile in perioada revelionului cu 2.400 de lei. In acset pret este inclusa si masa festiva, iar copiii beneficiaza de o reducere de 50 la suta."

La un hotel de petru stele din Mamaia, tarifele pentru un sejur de 5 zile sunt de 2500 de lei de persoană.

Cazare în Mamaia: 2500 lei/ persoană/ 5 zile/ hotel 3*

Anca Nedea, manager hotel 4 stele: "Am venit cu foare multe noutăţi. În primul rând pachetul este flexibil, 3 egal 4 sau 4 egal 5, asta înseamnă că cea de-a 4 sau a 5 a noapte din pachet o oferim gratuit."

Cei care vor să plece în strănătate, trebuie să ştie că pachetele, cu avion inclus, pornesc de la 329 de euro de persoană. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri