Pas uriaş spre play-off

Data publicării:
CVM SALA-4

În direct la Digi24 Constanţa, campioana României CVM Tomis a făcut un pas important spre play-off-ul Ligii Campionilor, după succesul cu 3 la 2 de pe terenul belgienilor de la Knack Roeselare.

A fost o victorie dramatică şi muncită pănă la ultimul punct. Constanţa a început în forţă şi a luat primul set la 20. Greşelile în preluare ale lui Janic sau Petkov şi jocul confunz al campionilor României le-au permis belgienilor să revină în joc şi să treacă în avantaj după 25 la 20 şi respectiv 25 la 18.

Nici debutul parţialului patru nu adus schimbarea la faţă a CVM-ului care s-a produs însă exact când a fost nevoie. Constanţa a întors un handicap de patru puncte, a salvat o minge de meci la 24 la 23 şi pe serviciile tânărului Vologa a egalat situaţia la 2 după 26 la 24!

În setul decisiv Constanţa a făcut legea pentru o victorie superbă ,10 la 15 şi 2 la 3 şi va ierna pe primul loc al grupei A. Următorul meci al campioanei României va avea loc tot în deplasare, pe 21 ianuarie, cu Dragons Lugano. În faza play-off se califică echipele care câștigă cele șapte grupe, precum și cele mai bune cinci formații de pe locul secund.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri