Weekend de foc pe litoral. Concerte, campionate de local kombat şi de înot

Data publicării:
club distractie-2

Tonul concertelor va fi dat în sudul litoralului. Iubitorii muzicii folk sunt aşteptaţi la festivalul „Folk You! Florian Pittiş 2014", până pe 2 august, pe plaja din Vama Veche.

Cluburile din Mamaia nu se lasă mai prejos şi pe afiş au nume grele din muzica românească. În această seară, într-o locaţie de lux din nordul staţiunii concertează în această seară Direcţia 5. Tot în Mamaia, patronii altor cluburi au organizat „Music awards Party" şi „Superkombat Afterparty", pe 1 şi pe 3 august.

Cine doreşte să se distreze la „Stand-up comedy" poate merge într.un restaurant din aceeaşi staţiune. Şi hotelurile de lux au invitat solişti şi formaţii dance, care vor concerta în aer liber, pe plajă.

Pe 2 august, la Sala Sporturilor din Constanţa, îl puteţi urmări pe Cătălin Moroşan, cel mai popular luptător român. El va urca pe ring alături de grecul Giannis „Hercule" Stoforidis, la Gala VIP Superkombat World Grand Prix.

Intrarea este liberă. Sâmbătă, 2 august, de la ora 8.30, pe plaja din centrul staţiunii Mamaia va avea loc a patra ediţie a celui mai important maraton de înot în ape deschise găzduit de România, Aqua Challenge.


redactor: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri