Aglomeraţie pe Clisura Dunării

Data publicării:
Stire clisura 180716

Pensiunile din zonă sunt rezervate până la toamnă 

Este aglomerație pe Clisura Dunării. Chiar dacă vremea nu a fost tocmai bună, pensiunile nu au dus lipsă de turiști și se laudă cu rezervări până în luna octombrie. Prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 130 de lei și pot ajunge până la 250 de lei. Turiştii se pot bucura de un peisaj fabulos, plimbări cu barca şi preparate din peşte.

Proprietarii de pensiuni spun că mai au camere libere doar în timpul săptămânii. Rezervările sunt făcute chiar şi cu câteva luni în urmă.

Rezervările au fost efectuate până la sfârșitul lunii septembrie. Avem weekendurile integral ocupate. Anumiți clienți şi-au manifestat dorința și am primit rezervările pentru sărbătorile de Crăciun, respectiv de Revelion”, a declarat Claudiu Cernea, proprietarul unei pensiuni din Dubova

Turisti avem din plin, cu toate ca vremea nu a ținut cu noi weekendul acesta. S-au simțit foarte bine, s-au plimbat cu barca” a spus Simona Andrei, proprietara unei pensiuni din Eșelniţa.

Pentru 40 de lei de persoană, turiştii vizitează Cazanele Mici și Mari și peșterile din zonă.

Şi cum după plimbări la aer curat ţi se face poftă de mâncare, bucătarii i-au aşteptat pe turişti cu preparate specifice zonei.

Prețurile pentru o noapte de cazare pe clisura Dunării pleacă de la 130 și ajung la 250 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri