Antonie Solomon ar putea fi eliberat din închisoare

Data publicării:
101214 solomon

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, ar putea fi eliberat din închisoare. Astăzi, la Tribunalul Dolj, se judecă recursul făcut de procurori la decizia magistraţilor de la Judecătoria Craiova de a-i accepta cererea de eliberare condiţionată.

Antonie Solomon a fost eliberat din închisoare

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, va petrece sărbătorile acasă, alături de familie. El a părăsit Penitenciarul Pelendava, după o decizia a magistraţilor de la Tribunalul Dolj.

______________________________________________________________________________________________

ACTUALIZARE

Tribunalul Dolj a respins recursul formulat de procurori. Judecătorii au decis că Antonie Solomon poate fi eliberat. Decizia magistraţilor va fi pusă în aplicare de îndată, aşa că fostul primar urmează să părăsească Penitenciarul Pelendava.

____________________________________________________________________________________

Antonie Solomon, primarul Craiovei între 2004 şi 2010, a executat deja un an și două luni din pedeapsa de 3 ani de închisoare şi a scris şi trei cărţi. Acestea sunt motivele pentru care avocaţii acestuia au cerut eliberarea fostului primar al Craiovei.

Potrivit Codului Penal, una din condițiile eliberării condiționate este să fi executat cel puțin două treimi din durata pedepsei. Fostul edil al Craiovei a fost condamnat după ce a primit mită 50.000 de euro de la omul de afaceri din Piteşti, Cornel Penescu. În schimbul banilor, trebuia să-i elibereze autorizaţia de construcţie pentru un nou magazin şi pentru racordarea la reţeaua de transport în comun din Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri