CS Universitatea are cei mai mulți marcatori. 22 de goluri au marcat oltenii în acest tur

Data publicării:
121214 CSU

CS Universitatea Craiova este echipa din Liga 1 cu cei mai mulți marcatori. 12 jucători ai trupei pregătire de Săndoi și Cârțu și-au trecut numele pe listă, în cele 17 etape din turul campionatului, înscriind 20 de goluri, din totalul de 22.  

Celelalte două au fost opera a doi adversari, Mușat, de la Universitatea Cluj, și Filip, de la Dinamo.

Cele mai multe reușite au aparținut lui Brandan, Bawab, Rocha și Curelea, câte trei goluri, în timp ce Târnăcop, Ivan, Herghelegiu, Madson, Bancu, Ferfelea, Vătăjelu și Băluță au dat doar câte un gol. Craiovenii au beneficiat și de două lovituri de la 11 metri, ambele transformate de Brandan, în partida cu ASA Tg. Mureș, și Ferfelea, cu Concordia Chiajna.

Locul al doilea în acest clasament este ocupat de Universitatea Cluj, CFR, Dinamo și Steaua, care au câte 11 marcatori. La polul opus se află Oţelul Galați, echipă ce a reușit doar șapte goluri în cele 17 etape, acestea fiind marcate de doar trei jucători.

Într-un alt clasament, al celor mai mulți fotbaliști utilizați în cele 17 etape, craiovenii sunt pe locul al doilea, după Oțelul. În total, 30 de jucători, dintre care patru portari, au intrat cel puțin un minut pe teren în această toamnă. Frăsinescu a fost cel mai folosit jucător, cu 1.440 de minute din totalul de 1.530, el fiind absent doar într-un singur joc, cel cu Oțelul, la polul opus fiind lituanianul Valskis, cel care a stat pe teren doar 17 minute.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri