Dl. Goe de Slatina. Un copil de 9 ani îşi terorizează colegii

Data publicării:
090414 DL GOE

Un copil de 9 ani din Slatina îşi terorizează sistematic colegii. Părinţii acestora sunt disperaţi. Nu de puţine ori copiii ajung acasă bătuţi şi cu teama de a mai merge a doua zi la şcoală. Copil de bani gata şi nepot de jurnalist, acesta îi ameninţă că dacă vorbesc, îi dă bunicul la ziar. Conducerea şcolii şi Inspectoratul au aflat de acest caz după ce unul dintre părinţi a depus mai multe plângeri şi sesizări.

Paul Dogaru este tatăl unei fetiţe din clasa a II-a a Şcolii „Eugen Ionescu” din Slatina. Nu se fereşte să vorbească despre problemele pe care copilul său le are cu un coleg de clasă. La început a crezut că sunt doar şicanări între colegi, dar când fetiţa a venit cu vânătăi, a depus şi prima sesizare la şcoală. Asta se întâmpa anul trecut, dar de atunci au urmat altele. Tatăl susţine că totul a culminat acum două săptămâni, când fetiţa sa a fost lovită cu genunchiul în cap şi trântită la pământ de acelaşi coleg. A cerut, cum era normal, explicaţii. Mai întâi învăţătoarei, apoi părinţilor băiatului.

În aceeaşi situaţie sunt şi alţi părinţi. Sunt revoltaţi şi au acceptat să vorbească, dar sub protecţia anonimatului, de frica articolelor la gazeta bunicului. După spusele lor, toţi copiii din clasă au avut de-a face cu elevul problemă.

Bunicul copilului susţine că totul este o răzbunare a unuia dintre părinţi. Iar de nepotul său nu vrea să discute.

Învăţătoarea clasei a refuzat să stea de vorbă cu echipa Digi24 şi a dat fuga la sediul ziarului bunicului să povestească ce se întâmplă.

Conducerea şcolii a aflat de ce se întâmplă la clasa a II-a de la părinţi şi nu de la învăţătoarea de la clasa. Directorul susţine că s-a deschis o anchetă internă, dar ţine foarte mult la imaginea şcolii.

Cazul a ajuns acum două luni şi în atenţia Inspectoratului Şcolar. Momentan, s-a constituit o comisie de disciplină, care cercetează plângerea.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Olt aşteaptă acum să se finalizeze ancheta şi spune că dacă vor fi demonstrate faptele, copilul riscă să fie mutat disciplinar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri