Drum plin de gropi. Şoferii parcurg un tronson de 6 km în 30 de minute

Data publicării:
210115 DRUM GROPI

6 kilometri, în 30 de minute. Atât le ia şoferilor să tranziteze drumul judeţean 606 B pe raza comunei Bâcleş din Mehedinţi. Mii de gropi, noroi si rămăşite de asfalt rupt, trebuie evitate pentru a putea ajunge cu bine de la un capăt la altul al porţiunii. Nimeni nu îşi mai aduce aminte de când nu a fost modernizat drumul.

Locuitorii din satul Corzu, al comunei Bâcleş, se simt izolaţi de lume. Spun că e un calvar să traverseze această porţiune de drum, fie cu maşina sau pe jos. Se tem să nu apară vreo urgenţă pentru că orice maşină ar ajunge cu greu la ei.

Ca să nu işi strice maşinile pe acest drum, şoferii preferă să ocolească cam 40 de km. Ca timp nu pierd nimic.

''Cetăţenii comunei şi din comunele din jur, ca să ajungă la Craiova, trebuie să ocolească cu 30-40 de km în plus .'', a spus Lucian Coandă, primarul comunei Bâcleş.

Primarul comunei Bâcleş spune că nu poate interveni pentru că este drum judeţean şi nici nu are bani. A mai adus câteva maşini de balast, însă totul a fost ca o picatură în ocean.

''Nu s-a mai intervenit de când s-a asfaltat ,eu nu am văzut lucrări pe acest drum.' Noi am făcut tot timpul sesizări', a mai precizat Lucian Coandă, primarul comunei Bâcleş.

În judeţul Mehedinţi încă mai există 15 kilometri de drumuri judeţene de pământ şi alţi 271 de kilometri de drumuri pietruite. Dintr-un total de 702 kilometri de drumuri judeţene, doar 228 de kilometri sunt modernizaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri