Haos pe străzile Craiovei. De astăzi nu se mai ridică maşinile parcate neregulamentar

Data publicării:
haos masini craiova

A fost haos în Craiova astăzi, în prima zi în care maşinile de ridicări nu au mai patrulat pe străzile oraşului. Centrul municipiului a fost sufocat de numărul mare de maşini parcate la întămplare. Au fost autovehicule peste tot, în staţiile de autobuz, pe trotuare sau pur şi simplu lăsate pe stradă. Primaria Craiova a decis, după hotărârea Înaltei Curţi, să suspede ridicare autoturismelor parcate neregulamentar.

Liniştea din parcarea Regiei de Transport a contrastat puternic cu debandada de pe străzile din centrul Craiovei. Aproape nu există loc liber pe vreun trotuar sau chiar pe stradă direct, unde să nu fie parcată vreo maşină.

Şoferii au explicaţii. Parchează neregulamentar pentru că nu găsesc locuri de parcare amenajate.

Decizia de ieri a Înaltei Curţi nemulţumeşte primarul Craiovei. Se vede cu mâinile legate în a impune reguli pe străzile oraşului.

De astăzi, în Bănie maşinile de ridicări vor interveni doar în anumite situatii

Parcarea în centrul Craiovei a devenit o aventură de la închiderea mai multor artere şi transformarea lor în alei pietonale, parte din Centrul Vechi. Aşa au dispărut câteva sute de locuri de parcare, special amenajate. Situaţia va continua până la finalizarea parcării subterane de 400 de locuri aflate în construcţie în centrul oraşului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri