Ordonanţă de reţinere într-un nou dosar pentru Sandu Anghel, zis Bercea Mondial  

Data publicării:
BERCEA MONDIAL

Pe numele lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore într-un nou dosar. E o procedură preliminară obligatorie, deşi acesta se află deja în arest.  

Soţia sa, Fănica Anghel, şi alţi doi oameni de afaceri au fost reţinuţi. Soţii Anghel sunt acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul calculat de procurori, până acum, este de aproape un milion de euro. Faptele pentru care cei doi sunt cercetaţi s-ar fi petrecut, spun anchetatorii, în perioada 2007-2011, când Bercea Mondial era în libertate. Procurorii susţin că în această afacere a fost folosită o firmă unde era împuternicit Bercea Mondial. S-au folosit facturi fictive pentru a supraevalua terenuri în municipiul Craiova, dar şi în alte localităţi.

Bercea Mondial este deja condamnat la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011. În acelaşi dosar, Fănica Anghel a primit un an de închisoare cu executare, pentru mărturie mincinoasă şi instigare la omor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri