Poliţiştii doljeni, performanţă la fotbal  

Data publicării:
161014 FOTBAL POL

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie Dolj a făcut dintr-o pasiune, o adevărată performanţă. S-a clasat pe locul al patrulea la turneul internaţional desfăşurat în Olanda, unde s-au reunit circa 170 de echipe de fotbal din 38 de ţări. Dintre acestea, 11 echipe au fost formate din poliţişti, pompieri sau jandarmi din ţara noastră.  

Poliţiştii doljeni au reuşit, în urma unui parcurs remarcabil să se clasifice în şaisprezecimile turneului de pe prima poziţie cu 14 puncte, având 13 goluri date şi doar 2 primite. Deşi au susţinut meciuri grele cu echipe bine pregătite, oamneii legii au avut incredere în propriile forţe.

“Locul 4 este un loc îmbucurător şi totodată este încununarea muncii de până acum a echipei de poliţie IPJ Dolj în condiţiile în care în fazele finale ale acestei competiţii nu am întâlnit decât echipe profesioniste”, a spus Cătălin Călărăşanu, şeful Secţiei de Poliţie Segarcea.

Întorşi acasă, aceştia continuă antrenamentele. Îmbină pasiunea pentru fotbal cu meseria de poliţist despre care, spun ei, merg mână în mână.

Meritul poliţiştilor doljeni este cu atât mai mare cu cât echipa noastră a fost singura din România care a ajuns atât de departe, fiind de altfel şi singura echipă de amatori dintre cele patru care au ajuns în ultimul act al turneului.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie transmite felicitări membrilor echipei de fotbal pentru prestaţia pe care au avut-o la acest turneu mondial”, a spus Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Turneul din Olanda a fost adjudecat de echipa din Belarus, aceasta câştigând finala mare disputată în compania echipei naţionale din Croaţia, cu scorul de 1-0.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri