Târg de Crăciun la Universitatea din Craiova. Sute de aranjamente vor fi vândute în scop caritabil  

Data publicării:
151214 TARG CRACIUN

Atmosfera sărbătorilor de iarnă se simte deja în holul Universitatii din Craiova. Astăzi s-au deschis porțile Târgului de Crăciun Winterland. Sute de aranjamente şi decorațiuni din materiale naturale realizate de studenți au fost expuse spre vânzare în scop caritabil. Banii vor fi donaţi unei fetiţe care are o malformaţie la esofag.

Studenţii Facultăţii de Agricultură şi Horticultură au muncit zile întregi ca să realizeze manual ornamentele pentru sărbători. Spun că nu au simţit oboseala la gândul că prin munca lor vor ajuta o fetiţă bolnavă.

„Din moment ce este un eveniment organizat în scop caritabil este foarte important pentru mine să particip atâta timp cât pot să ajut alte persoane”, spune un student.

Studenţii spun că exponatele vor avea preţuri mici ca să vândă cât mai multe.

„Studenţii Facultăţii de Agricultură şi Horticultură vor să încerce să îmbine utilul cu plăcutul în sensul de a-şi pune la încercare imaginaţia, de a construi aranjamente de iarnă, aranjamente frumoase”, a spus Marian Soare, decan - Facultatea de Agricultură şi Horticultură.

Munca lor a fost apreciată şi de cei care au trecut pragul expoziţiei.

„Se vede talentul, se vede priceperea, se vede sensibilitatea copiilor noştri şi e foarte bine că din când în când o mai testăm”, a spus o femeie.

Târgul de Crăciun Winterland poate fi vizitat până vineri, 19 decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri