Voleibaliştii încearcă imposibilul. Craiovenii joacă meciul trei cu Dinamo, la Bucureşti

Data publicării:
160414 volei

Voleibaliştii de la SCM "U" Craiova joacă mâine, de la ora 17:00, în Capitală, meciul trei cu Dinamo, în finala mică a campionatului.

Bucureştenii au prima şansă, după cele două victorii în Bănie, dar oltenii promit că vor da totul pentru a împinge lupta în decisiv şi a evolua la Craiova cu medaliile pe masă. Dacă vor câştiga, partida patru se va disputa vineri, tot de la ora 17:00.

„Noi mergem încrezători. Eu întotdeauna mi-am propus să fac un joc bun şi în momentul în care joci bine şi individual şi pe ansamblu ca echipă, vin şi rezultatele. Dar în acelaşi timp trebuie să recunosc că suntem pe un final de campionat care nu ne onorează. Dar pentru mine, speranţa moare ultima şi eu sper să facem jocuri bune la Bucureşti”, a spus Dănuţ Pascu, antrenor volei SCM „U” Craiova.

Tehnicianul oltean ştie din ce cauză jucătorii pe care îi pregăteşte au avut o evoluţie ştearsă în meciurile de la Craiova. Pascu mizează şi faptul că în sezonul regulat oltenii au învins în Capitală.

Îndiferent de rezultat, oltenii vor juca din nou în Europa din toamnă, acesta fiind obiectivul înainte de startul campionatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri