Atenţie la maşinile înmatriculate în Bulgaria! Multe autoturisme înmatriculate în ţara vecină nu au asigurare 

Data publicării:
140115 bulgaroaice

Feriţi-vă de bulgăroaice, în trafic! Aveţi toate şansele să plătiţi din buzunar reparaţiile maşinii în cazul unui accident, chiar dacă nu sunteţi de vină. Poliţiştii din Dolj au controlat maşinile înmatriculate în ţara vecină şi, în 40 de minute, din zece maşini oprite, şapte nu aveau asigurări.

A fost nevoie de intervenția mascaților când unui conducător auto i s-au ridicat plăcuţele de înmatriculare pentru că nu a putut prezenta asigurarea pentru autoturismul înmatriculat în Bulgaria.

Acţiunea Poliţiei Rutiere din Craiova a fost una concentrată. Pe ambele sensuri ale unui bulevard au fost instalate filtre cu 6 echipaje de poliţie care au oprit toate autovehiculele înmatriculate în străinătate. Trei sferturi dintre ele au avut aceeaşi problemă, lipsa asigurării obligatorii. Maşinile au rămas imobilizate, fără numere, iar şoferii s-au decis cu greu să plece pe jos.

Poliţiştii de la Rutieră au fost sprijiniţi de luptătorii de la Serviciul Acţiuni Speciale. Iar situaţiile tensionate nu au lipsit.

Au fost şi cazuri în care şoferii au prezentat asigurările plătite la zi însă verificările făcute pe loc de poliţie, în baza de date, au demonstrat contrariul. Şoferii au aflat astfel, că au fost înşelaţi de cei care le-au eliberat asigurări de Bulgaria.

La control a participat şi un echipaj al RAR iar multe maşini înmatriculate în Bulgaria au fost depistate şi cu defecţiuni tehnice majore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri