Cratere în sensul giratoriu. Acestea pun pericol siguranţa şoferilor

Data publicării:
sens giratoriu

Şoferii gălăţeni fac manevre riscante ca să ocolească gropile de la sensul giratoriu. Craterele din carosabil înghit lejer o roată, iar găurile pot concura la probele cu jaloane.

"Strici tot, armotizoare, tot cadre de bară ...tot, tot. Dacă este un camion mare în faţă, nu le vezi, le iei din plin" a spus un şofer.

"Ieri s-a rupt toba şi ultima parte nu o am, acum trebuie să o repar" a declarat un alt conducător auto.

În timp ce Poliţia Rutieră spune că a trimis deja o notificare către Primăria Galaţi pentru rezolvarea problemei, autorităţile locale spun că lucrările de întreţinere trebuie asigurate de dezvoltatorul care a deschis un supermarket în zonă.

Emanuela Turcu - purtător de cuvânt Primăria Galaţi: "Le-am pus în vedere ca în cel mai scurt timp să rezolve problema acolo petru că într-adevăr craterele care au apărut în carosabil provoacă un disconfort total şoferilor. Repet este o lucrare pe care societatea comercială s-a angajat să o facă, lucrare de mentenanţă şi noi i-am somat să o facă cât mai repede."

Aurelian Ropotan, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră Galaţi: "Poliţia rutieră s-a sesizat despre situaţia de fapt de la intersecţia străzilor Milcov cu Drumul de Centură, respectiv existenţa gropilor în carosabil şi a luat măsura informării în scris a administratorului drumului public, în speţă Primăria Galaţi, pentru remedierea situaţiei".

Contactaţi telefonic, reprezentanţii supermarketului în cauză nu au oferit, până acum, niciun punct de vedere oficial.

Reporter: Cornelia Mazilu
Operator: Adelin Cepoiu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri