Digi24 Galaţi. Alina Dumitriu: "Mă pun în locul celor de acasă, gândindu-mă la ce vor ei să ştie"

Data publicării:
digi24 galati dumitriu crop

 

Vei prezenta primul jurnal de ştiri al Digi24 Galaţi, luni, 23 iunie. Ai emoţii?

Da, am emoţii! Însă pozitive pentru că ele mă stimulează fantastic şi mă ajută să le transmit celor care mă privesc că întâlnirea mea cu ei este importantă. Jurnalul de ştiri Digi24 Galaţi este acel moment în care eu le împărtăşesc telespectatorilor tot ceea ce echipa de ştiri a căutat să afle pentru ei, tot ce s-a întâmplat cu adevărat important în regiune. Primul jurnal Digi24 Galaţi reprezintă o provocare pentru mine şi, totodată, începutul unei importante etape profesionale din viaţa mea.

Cum te-ai adaptat în echipa Digi24 Galaţi?

E ca într-o familie. Pe cei mai mulţi dintre colegii mei îi cunosc de peste 10 ani, am lucrat împreună cu ei, îmi sunt prieteni şi asta face ca munca în echipa Digi24 Galaţi să fie o plăcere.

Ce fel de ştiri pot vedea telespectatorii la Digi24 Galaţi?

Ştirile care contează! Digi24 HD şi-a obişnuit deja telespectatorii cu ştiri la cel mai înalt standard de profesionalism, iar Digi24 Galaţi va merge în aceeaşi direcţie prezentând, zi de zi, ştiri obiective. Doar aşa cei care ne privesc vor putea vedea imaginea în ansamblu şi vor reuşi să tragă concluziile corecte.

Cum te-ai defini ca jurnalist?

Sunt un om serios, meticulos, nu tratez nimic cu superficialitate, îmi place să fiu mereu pregătită, asta şi pentru că îmi iubesc şi-mi respect foarte mult meseria. Lucrez în televiziune din primul an de facultate, sunt un jurnalist cu bun simţ profesional şi nu îmi place să mi se reproşeze că fac lucrurile de mânutuială. De aceea sunt foarte atentă înainte de a intra în jurnal, parcurg fiecare ştire adusă de colegii mei reporteri şi, întotdeauna, încerc să mă pun în locul celor de acasă, gândindu-mă la ce vor ei să ştie, să cunoască, să înţeleagă.

Ce faci când nu eşti pe micul ecran?

Am o familie minunată, sunt mamă de aproape 3 ani şi jumătate şi trăiesc acest lucru la intensitate maximă, împreună cu soţul meu. Aşadar, când nu sunt la televizor, sunt în parc împreună cu familia mea sau sunt în bucătărie, şi pregătesc poale-n brâu pentru cei doi bărbaţi ai casei. Îmi place foarte mult să gătesc, în special prăjituri, dar şi mâncare ca la mama acasă, iar prietenii îmi spun că-mi şi iese.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri