Aglomeraţie la Paşapoarte. Numărul solicitărilor s-a triplat în ultima lună

Data publicării:
aglomeratie pasapoarte iasi

De la primele ore ale dimineţii, peste o sută de persoane erau deja la rând în faţa sediului pentru eliberări paşapoarte din Iaşi. Pentru a fi siguri că vor reuşi să intre în posesia documentelor în timp util, unii au sosit şi cu câteva ore înainte de începerea programului.

Cele mai multe solicitări sunt din partea celor care lucrează în străinătate şi au venit acum în România în concediu. Pentru evitarea aşteptării îndelungate în faţa ghişeelor, reprezentanţii serviciului de paşapoarte eliberează bonuri de ordine.

Comisar şef Nicoleta Nistor, director al Serviciului de Paşapoarte Iaşi: "numărul persoanelor care se prezintă cu solicitări de paşapoarte se dublează, chiar se triplează în anumite zile. Astăzi, s-au prezentat aproximativ 300 de persoane care au solicitat paşaport cu foarte mulţi copii minori care au nevoie de acest document pentru a călători în străinătate."

Persoanele care nu vor să mai facă un drum pentru a ridica paşaportul, pot opta, contra sumei de opt lei, pentru livrarea documentului la domiciliu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri