Bilanțul lui Romeo Olteanu

Data publicării:
ROMEO OLTEANU ZIUA IMNULUI

Romeo Olteanu își începe scrisoarea arătând că instituția pe care a condus-o nu a fost implicată în scandaluri politice. "Nimeni nu a spus și nici nu poate să spună că instituția a fost folosită ca armă politică, că a făcut poliție politică. Așa cum am promis încă de la preluarea mandatului am fost un prefect al tuturor ieșenilor și mi-am desfășurat activitatea în interesul tuturor cetățenilor", se arată în scrisoarea deschisă.

Romeo Olteanu se laudă că a primit în audiență peste 1.000 de persoane și că ușa sa a fost deschisă tuturor: "Am organizat audienţe în teritoriu, pentru a veni în sprijinul celor care nu se pot deplasa până în municipiul Iaşi."

Fostul prefect s-a luptat și cu natura: "Am avut un mandat greu şi din punct de vedere al situaţiilor de urgenţă. Am avut viscol şi căderi importante de zăpadă iarna, inundaţii primăvara, dar şi caniculă şi secetă în perioada de vară. Am coordonat toate aceste servicii pentru ca ieşenii să nu fie foarte afectaţi de aceste fenomene meteorologice extreme."

O bună parte din darea de seamă se referă la controalele efectuate de inspectorii Prefecturii, la zecile de mii de documente verificate. La final, Romeo Olteanu a avut un mesaj și pentru cel care îi ia locul: ”La final de mandat pot să spun că părăsesc o instituție care funcționează fără sincope. Sper ca noul prefect al județului Iași să ducă mai departe proiectele aflate în curs de derulare și îi urez succes în îndeplinirea atribuțiilor în serviciul ieșenilor.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri