Călătoria unui sirian, întreruptă de poliţiştii de frontieră vasluieni

Data publicării:
IMG1

Poliţiştii l-au observat pe tânăr în locatitatea de frontieră Bumbăta, lângă malul Prutului, în timp ce era preluat de un taximetru. Oamenii legii au oprit autoturismul şi i-au legitimat pe cei trei bărbaţi din maşină: doi cetăţeni români şi un cetăţean sirian.

“În urma verificărilor specifice efectuate cu sprijinul autorităţilor din R. Moldova şi din declaraţiile bărbaţilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cetăţeanul sirian se numeste A.O., are 28 ani şi a trecut raul Prut cu ajutorul unei camere auto, cu intenţia de a intra ilegal pe teritoriul Romaniei. Cei doi cetăţeni romani, in varstă de 26, respectiv 33 ani, domiciliaţi in judeţul Vrancea, din taximetru, primisera indicatii telefonica să-l transporte pe A.O. in municipiul Bucureşti,” au declarat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat şi, până la finalizarea cercetărilor, l-au predat pe tânărul sirian autorităţilor de frontieră din Republica Moldova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri