Cele mai accesate știri de pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
coperta top site 180414

LOCUL I - Expediție pe motocicletă 

Pe locul 1 în topul celor mai accesate știri este planul de călătorie a unui ieșean care vrea să străbată 11 mii de kilometri cu motocicleta pentru a promova Capitala Moldovei. Tânărul va pleca până în Capul Nord, va străbate 13 țări și în fiecare dintre ele se va întâlni cu personalități cărora le va înmâna cărți poștale cu ilustrații din Iași. Știrea a fost recomandată de peste 300 cititori. Traseul complet al tânărului îl descoperiți pe digi24.ro/iasi.

LOCUL II - Teatru labirint în sala de clasă

Școala transformată în teatru labirint, un proiect inedit realizat la o școală din Iași prin colaborarea elevilor din șapte țări ocupă locul doi în topul celor mai accesate știri.

LOCUL III - Educați să învingă sărăcia

Pe locul trei se află un exemplu de ambiție oferit de doi adolescenți din localitatea ieșeană Belcești. Cei doi băieți de 13 ani au adunat aproape 50 de diplome și medalii de la olimpiadele județene și naționale, iar când nu învață muncesc din greu la câmp alături de părinți. Cei doi copii se tem însă că nu își vor putea continua studiile pentru că în comună nu este liceu și nu știu dacă își vor permite să meargă în oraș.

LOCUL IV - Proiect unic în România, la Iaşi

Cititorii site-ului nostru, digi24.ro/iasi au fost interesati si de proiectul medical unic în România ce va fi concretizat la Iași: Institutul Regional de Oncologie va avea cel mai mare centru de cercetare din țară destinat, în special, bolnavilor cu cancer. Acesta ar putea fi gata în luna noiembrie a anului viitor.

LOCUL V - Nepregătiți pentru inundații

În vreme ce meteorologii anunță o vreme ploioasă, în România, zeci de mii de oameni se tem că o viitură le-ar putea șterge de pe fața pământului toată agoniseala. Este și cazul sătenilor din localitatea nemțeană Ion Creangă, unde, după ce sute de case au fost distruse de inundații în urmă cu șase ani, autoritățile nu au reușit să construiască un dig care să-i protejeze pe oameni de ape. Numărul mare de accesări a clasat această știre pe locul cinci în top.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri