Cele mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
coperta site 2

LOCUL I - Schi la superlativ la Slănic Moldova

Cea mai accesată ştire a săptămânii de pe digi24.ro/iasi este despre o destinaţie turistică extrem de apreciată de cei care iubesc sporturile de iarnă. În apropiere de Bacău, la Slănic Moldova, se află una dintre cele mai moderne piste de schi din ţară. În doar cinci zile de la deschiderea sezonului, zece mii de turişti au testat-o şi i-au dat note maxime.

LOCUL II - Alinare pentru sufletele triste

Cinci maici catolice au devenit familia şi sprijinul a 40 de bătrâni bolnavi şi neajutoraţi din Iaşi! În fiecare zi, călugăriţele demonstrează că se pot face minuni pentru cei aflaţi la nevoie, dacă ai credinţă şi dragoste de oferit semenilor. Ştirea ocupă locul doi în topul celor mai accesate ştiri.

LOCUL III - Cea mai frumoasă bibliotecă din lume

Cititorii site-ului nostru au fost interesaţi şi să vadă imagini cu biblioteca Gheorghe Asachi din Iaşi considerată cea mai frumoasă din lume. Acest titlu a fost obţinut după ce vizitatorii unei platforme culturale online au realizat un top al primelor 25 cele mai frumoase biblioteci din lume.

LOCUL IV - Parcare în noroi

Drumul până în faţa magistraţilor de la Palatul de Justiţie din Iaşi trece prin noroi. Clădirea impunătoare şi ultramodernă nu are parcare, aşa că cei care vin cu maşina sunt nevoiţi să o lase pe un teren viran care este acum o mocirlă. Ştirea se află pe locul patru în topul celor mai accesate ştiri de pe digi24/iasi.

LOCUL V - Un sfert din Guvern, prezent la Iaşi pe 24 ianuarie

Pe locul cinci este articolul despre oficialităţile din Bucureşti care şi-au confirmat prezenţa la Ziua Unirii. Sâmbătă vor fi la Iaşi preşedintele României, Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta şi alţi şase membri ai Guvernului.

Intrați pe digi24.ro/iasi să aflați cele mai noi informaţii din regiunea Moldovei. Stați la curent cu ştirile de ultimă oră și pe facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri