Doi tineri din Iaşi, depistaţi de poliţişti că făceau contrabandă cu ţigări

Data publicării:
IMG4 1

Pe DJ 249A, în localitatea ieşeană Cristeşti, poliţiştii au făcut semn să oprească unui autoturism marca Opel Vectra, despre al cărui şofer aveau informaţii că se ocupă cu contrabanda de ţigări. Şoferul nu a oprit maşina, iar după aproximativ 300 de metri a încetinit şi a sărit din mers, iar maşina s-a oprit după aproximativ 20 de metri, într-un parapet. În autoturism se aflau mai multe colete cu ţigări Plugarul, cu timbru de acciză Republica Moldova. Şoferul a reuşit să fugă.

În cadrul aceleiaşi acţiuni a fost oprit în trafic şi un autoturism marca Dacia Logan, condus de cetăţeanul român P.A.V., în vârstă de 28 ani, care avusese rolul de antemergător pentru autoturismul Opel Vectra, care transporta ţigări de contrabandă.
Bărbatul a fost dus la Poliţie pentru anchetă, aşa au aflat oamenii legii că şoferul fugar este cetăţeanul român R. Marcel, în vârstă de 39 ani, domiciliat în municipiul Iaşi.

În colete se aflau 112.500 ţigarete marca Plugarul, iar întreaga cantitate în valoare de 24.882 lei şi autoturismele, în valoare totală de 31.040 lei, au fost reţinute în vederea confiscării. Cei doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale.  

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri