Dosar penal pentru băiatul surprins în ipostaze intime cu o colegă în toaleta unui liceu din Târgu Frumos. Asta e pedeapsa pe care ar putea să o primească tânărul dupa ce Politia s-a autosesizat în acest caz. Colega lui scapă însă de răspundere penală. Conform legilor românești în asttfel de situații, chiar dacă vorbim despre doi minori, pedeapsa o primește băiatul.

Embed:

Cei doi protagoniști ai scenei din toaletă au stat de vorbă cu polițiștii și cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Iași. Consiliul de Adminstrație de la liceu s-a întrunit de asemenea în ședință extraordinară.

Paznicul a fost unul dintre martori. Bărbatul a povestit că a împins ușa pentru că a auzit gălăgie. Băiatul a fugit pe lângă paznic, dar fata nu a reușit să scape.

Emilia Talpalaru, director Liceul "Ion Neculce" Targu Frumos, a precizat că cei doi elevi vor fi consiliați și că nu au fost stabilite încă măsurile disciplinare.

Polițiștii sunt însă mult mai fermi, i-au deschis dosar penal tânărului pentru sex cu minori.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean au refuzat sa comenteze situatia de la liceul din Targu frumos. Motivul - ancheta este in curs de derulare iar rezultatele vor fi anuntate la final.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!