FOTBAL. Antrenorul CSMS a rămas fără susținere. Gh. Nichita: Și eu vreau demisia lui Chirilă

Data publicării:
IONUT CHIRILA SINCRON

"Suporterii au cerut demisia lui Ionuț Chirilă. Și eu o vreau. Nu are sens să mai discutăm, nu merge, nu merge. Asta este, i-am făcut tot ce a vrut, i-am adus jucătorii pe care i-a vrut el, i-am făcut programul de antrenament pe care l-a vrut el, i-am dat salariile pe care le-a vrut dânsul, nu putem să mergem în continuare așa și nu avem ce face," a declarat Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași, marţi, într-o conferinţă de presă. 

Cu toate acestea, primarul Iașiului a dat de înțeles că nu poate renunța la tehnician din cauza unei clauze existente în contract: "Din păcate, Prunea spune foarte clar că Ionuț Chirilă nu poate să renunțe pentru că avem o clauză clară prin care putem renunța decât dacă se pierd patru meciuri consecutiv. Până acum s-au pierdut trei. Și atunci i-am propus o cale amiabilă din câte știu să îi încetăm contractul, să îi achităm la zi totul. Nu vrea, pentru că el are clauză acolo, dacă îl dăm afară noi clubul, adică Iașiul, trebuie să îi plătim salariu pentru tot anul."

În cazul în care va fi demis, gruparea ieșeană trebuie să îi achite lui Ionuț Chirilă suma de 44 mii de euro. Acesta a fost instalat pe banca tehnică a ieșenilor pe 28 august. În tot acest timp, CSMS Iași a înregistrat în Liga I patru înfrângeri și un rezultat de egalitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri