Gheorghe Nichita află vineri dacă va fi suspendat din funcţia de primar

Data publicării:
NICHITA GHEORGHE

"În urma solicitării telefonice și în scris adresată de către prefectului județului Iași Curții de Apel București, astăzi, joi, 21 mai, la ora 12.47 a fost înregistrată adresa prin care Curtea de Apel București comunică Încheierea nr. 542/C din data de 8 mai 2015, pronunțată de către judecătorul de drepturi și libertăți în dosarul cu nr. 15792/3/2015, privind dispunerea măsurii preventive de arest la domiciliu în privința domnului Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași.

Grupul de lucru deja constituit la nivelul Instituției Prefectului a fost însărcinat cu misiunea de a analiza conținutul documentelor comunicate de către instanță și de a propune măsurile adecvate. Termenul de predare a raportului a fost fixat pentru vineri, 22 mai, ora 12.

La fel ca și în cazul președintelui Consiliului Județean, până la soluționarea finală a lucrării, Instituția Prefectului nu va face niciun fel de referiri publice cu privire la conținutul dosarului sau la soluția preconizată," se arată în comunicatul de presă trimis de Prefectura Iaşi. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri