UPDATE. Copilul electrocutat va fi transferat cu un avion la Bucureşti

Data publicării:
ambulanta

19:00 - La Aeroportul Internaţional Iaşi a ajuns echipajul SMURD care transportă victima cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului.

18:35 - Copilul va fi transferat la Bucureşti cu un avion. Aeronava a aterizat la Iaşi la ora 18:35. Este aşteptată să ajungă la Aeroport autosanitara SMURD cu pacientul. 

Accidentul s-a produs în spatele sediului Jandarmeriei Iaşi, în zona Manta Roşie. Copilul de 14 ani a suferit arsuri de gradele 2 şi 3 pe 70% din suprafaţa corpului. A fost transportat iniţial la Spitalul Sf. maria, apoi transferat la Spitalul Sf. Spiridon, iar medicii îl evaluează în ideea în care l-ar putea transporta la Bucureşti. Conform unui protocol, toţi copiii care au arsuri mai mari de 10% din suprafaţa corpului sunt transferaţi la unităţi medicale din Capitală. Specialiştii din Iaşi trebuie să stabilească, însă, dacă transferul nu va afecta şi mai mult starea victimei.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi nu pot preciza încă în ce condiţii s-a electrocutat băiatul. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri