IAŞI. Incendiu la Gara Mare. Patru vagoane de tren de pe o linie dezafectată au luat foc

Data publicării:
tren incendiu

Vagoanele trenului de persoane erau scoase din uz şi mutate pe o linie dezafectată. Se pare că oameni ai străzii locuiau de câtva timp într-unul din vagoane. Şi din cauza acestora s-ar fi declanşat incendiul. Din acelaşi motiv, în urmă cu doi ani a mai avut loc un astfel de incident. "Din păcate, nu putem să îi stăpânim pe toţi. Noi încercăm de fiecare dată să-i evacuăm, dar se strecoară câte unul dintre aceştia şi uitaţi ce minune poate provoca. O să vedem dacă, într-adevăr, a fost cel găsit, dar mare lucru ce poţi să recuperezi de la un astfel de om al străzii," a declarat Iordan Vintilă, director Regionala CF Iaşi.

Pompierii militari au fost chemaţi imediat ce flăcările au izbucnit la primul vagon. Vântul a bătut cu putere şi a extins incendiul şi la alte trei. Mai bine de o oră a durat intervenţia militarilor ieşeni care au folosit trei autospeciale. "Singurul lucru care ne-a pus probleme a fost oprirea curentului electric de către cei de la CFR. Curentul s-a oprit în aproximativ 15 minute de la sosirea la locul de intervenţie," a spus locotenent Tudor Simionescu, locţiitor al comandantului la Detaşamentul 1 Iaşi.

Pompierii au declanşat o anchetă pentru a vedea cu exactitate care a fost cauza incendiului şi la ce valoare se ridică prejudiciul. Nu au fost victime.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri