Încă o distrugere la vila senatorului Ionel Agrigoroaie. Casa demnitarului a rămas fără utilităţi 

Data publicării:
COPERTA SENATOR AGRIGOROAIE 1

Scandalurile de la vila senatorului ieşean Ionel Agrigoroaie sunt departe de a fi încheiate. Ultimul incident dintre demnitar și vecinii săi de etnie rromă a avut loc vineri seară. Atunci, romii, cu care parlamentarul își împarte locuința de două luni, au spart cu ciocanul țeava de gaz metan și au lăsat întregul imobil fără căldură. Modul în care a fost distrusă ţeava de gaz a fost înregistrat de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost predate anchetatorilor.

“Uitați, ei aici în mod normal nu ar avea voie să circule, așa li s-a spus și de către executori, că aici este proprietatea mea și ei nu ar vea ce căuta aici. Dar ei au venit aici , au dat cu ciocanele, erau vreo 5 persoane cu ciocane, au dat puternic aici, s-au străduit vreo 15 minute ca să rezolve problema asta, acolo la fel vedeți că au dat lovituri cu ciocanul și după aia au smuls-o efectiv ,” povesteşte senatorul.

Senatorul se afla acasă împreună cu soția și cei doi copii și povestește că în jumătate de oră în vilă și în curte a fost un miros puternic de gaz. În orice moment se pute produce o tragedie, iar familia senatorului a trecut prin clipe cumplite.

Antonela Agrigoroaie, soţia senatorului: “Este o nouă metodă de supraviețuire, supraviețuim și așteptăm cât va fi nevoie, cât va fi necesar ca instituțiile și justiția să-și facă datoria. Nu știu ce mai așteaptă pe mai departe. Deci fără apă m-a lăsat fără curent curent m-a lăsat, fără curent m-a lăsat, oare îmi ia și viața?! Se poate întâmpla oare?!”

După ce a văzut stricăciunile,senatorul ieşean a mers la Poliţie.

“Polițiștii în urma sesizării s-au deplasat de îndată la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere 00.14.39.00 de asemene,a ca și până acum, zona este inclusă în itinerariul de patrulare al polițiștilor în vederea asigurării menținerii unui climat de ordine și siguranță publică,” a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Iaşi.

De când are în preajmă familia de etnie romă, senatorul ieşean spune că are parte numai de şicane. În a treia zi de Crăciun, demnitarul a fost lăsat și fără apă, iar autorii sunt aceeaşi.

Colocatarii vilei care au provocat distrugeri nu au fost de găsit. Din cauza vecinilor, din noiembrie şi până acum senatorul a făcut 13 plângeri penale pe numele lui Vandam Constantin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri