Peste 100 de companii din agricultură își expun produsele la Iași, la târgul de fermieri

Data publicării:
AGRALIM

Târgul pentru fermieri se desfăşoară la Baza Ezăreani a Universității de Agronomie. Sunt prezente peste 100 de companii din ţară şi străinătate care îţi expun produsele pe o suprafaţă de 10 hectare. 

"Venim cu un târg pe patru direcții principale, aceea a oferirii de soluții complete pentru ferme, de funcționare în bune condiții a unui fermier. De asemenea, cu soluții de ultimă noutate în domeniul tehnico-economic și financiar. Practic, tot ceea ce înseamnă consultanță și accesabilitatea structurilor de finanțare pentru fermieri," a explicat Florin Mindirigiu, organizator al evenimentului.

În cadrul târgului, specialiștii de la Universitatea de Agronomie vor prezenta loturi agricole demonstrative pentru hibrizi de porumb și floarea soarelui. În plus, agricultorii pot participa la demonstrații făcute, în fiecare zi, cu cele mai noi utilaje agricole. Cei care își permit pot achiziționa utilaje care să le ușureze munca. Prețurile depășesc chiar și 100 de mii de euro.

"Avem o gamă foarte variantă, peste 40 de modele începând de la 26 de cai inclusiv până la 175, avem un model și mai mare decât acesta, de la 20 de mii în sus până la 100 și ceva de mii," a enumerat Valentin Rotariu, reprezentant vânzări. 

Targul Agralim se va încheia sâmbătă cu o festivitate de înmanare a premiilor de excelenţă în agricultură pentru regiunea de Nord Est. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri