Premieră pentru sărbători la Teatrul Național Iași. "Iarna dragostei noastre" se va juca pentru prima oară pe 27 noiembrie

Data publicării:
teatrul national toamna

Teatrul Național Iași își va adăuga în repertoriu o nouă piesă, premieră programată pentru 27 noiembrie. "Iarna dragostei noastre" e, așa cum o numesc artiștii, o lungă epistolă teatrală către Moş Crăciun, deoarece evenimentele se petrec între cele două sărbători de iarnă, Crăciun şi Revelion. Dragoste, speranța și credința sunt sentimentele dominante.

"Speranța nu trebuie să piară și că trebuie să credem în Moș Crăciun nu ca prezență fizică, ci ca la un simbol, ca la un reper de speranță. Spectatorii o să vadă o frumoasă poveste de dragoste," spune actriţa Mihaela Arsenescu Werner, actriță.

"Este vorba despre sentiment, sentimente de toate felurile, sentimente amestecate, dar, în primul rând, sentimente de iubire. Iubirea privită în mai multe forme: și iubirea de mamă, și iubirea de fiică și iubirea de oameni și iubirea de iubit," a explicat actriţa Doina Deleanu.

Din distribuție mai fac parte Adi Carauleanu, dar și Irina Răduţu.

Daniel Busuioc, directorul artistic al Teatrului Național Iași: "ne dorim să facem un cadou plăcut de sărbători spectatorilor ieșeni. Veți vedea o poveste de dragoste frumoasă pusă în scenă de Emil Gaju, în decorul Alinei Pușcașu."

"Îmi place să spun povești pentru adulți. Pentru că noi prea devreme încetăm să mai credem în povești. De fapt, povești înseamnă credința că odată și odată niște lucruri foarte frumoase și foarte importante pentru destinul nostru se pot întâmpla," a spus şi regizorul Emil Gaju.

Prețul unui bilet este de 22 de lei. Elevii, studenții și pensionarii au reducere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri