Aproape  1.200 de pensionari din Iași au petrecut noaptea trecută Revelionul organizat de Primărie. Numărul participanților a fost aproape dublu față de anul trecut, astfel că au fost pregătite două săli de această dată.

Muzica populară, sărmăluțele și voia bună. Acestea au fost ingredientele cheie ale distracției. Pensionarii au dansat ore în șir, după ce au așteptat tot anul această seară.

„Foarte bine că ne adună şi pe noi o dată în an, să ne cunoaştem că şi aşa suntem majoritatea singure şi ieşim şi noi în lume o dată în an măcar.”

”Doresc şi de aici încolo ca această manifetare să fie continuată şi de ceilalţi primari ai Iaşiului, chiar dacă nu o să mai fie actualul primar. Să fie o tradiţie. ”

Doamnele au vrut să arate că frumosul nu se demodează niciodată și au venit îmbrăcate la patru ace.

Printre pensionari pe ringul de dans au fost și gazdele petrecerii, reprezentanții primăriei.

„E un semn de recunoştinţă şi respect al PSD faţă de pensionarii Iaşiului şi Primăria Municipiului Iaşi este alături de mine în a organiza acest eveniment. Le-am vorbit foarte puţin despre proiectele acestui an şi, desigur, două mesaje foarte importante au fost cele legate de europarlamentare, și doi, Iaşiul doreşte foarte mult să devină capitală culturală europeană, aşa că avem nevoie de susţinerea dânşilor în aceste proiecte politice,” a spus Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași.

Pensionarii au plătit un bilet de zece lei pentru petrecere, dar au participat și la o tombolă cu trei premii - o cină festivă, un sejur în Moldova şi bilete de tratament într-o staţiune balneo-climaterică.

Embed:
Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!