SPORT. FC Botoşani, la a treia înfrângere consecutivă

Data publicării:
MECI CFR BOTOSANI

Iliev a reuşit să respingă şutul lui Cristian Lopes, din secunda 19. Spaniolul s-a revanşat după un sfert de oră şi a deschis scorul în Gruia. La cealaltă poartă, Traian Marc a fost pus la grea încercare de Raul Costin. Tot ardelenii au fost cei care au punctat, prin acelaşi Lopes.

FC Botoşani a reintrat în calcule după ce a primit un penalty. Chiar dacă feroviarii au protestat la decizia arbitrului Andrei Chivulete, Vaşvari a redus din diferenţă de la punctul cu var. A fost primul gol primit de CFR, pe teren propriu, în această ediţie de campionat.

Cristian Lopez a refăcut, în repriza secundă, avantajul de două goluri al clujenilor. Oaspeţii au terminat în 10 - Stelian Cucu a fost eliminat şi FC Botoşani nu a mai contat în ofensivă. 3 la 1 pentru CFR, care are victorii pe linie în faţa propriilor fani.

Cristian Lopez, CFR Cluj: "important era să câştigăm cele trei puncte. Sunt foarte fericit că am căştigat meciul. La nivel personal, pentru orice atacant e important să marcheze goluri."

Gabriel Vaşvari, FC Botoşani: "din păcate, am luat nişte goluri...caracteristice nouă, din nişte mingi lungi. Asta este, sper să o luăm de la capăt. Vine această pauză, întreruperea, şi sper să ne fie de folos."

FC Botoşani a ajuns la trei înfrângeri consecutive şi a rămas fără succes în deplasare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri