Spectacol pentru copii la Teatrul Luceafărul. Micii spectatori pot urmări o adaptare a poveştii Hansel şi Gretel

Data publicării:
PREMIERA LUCEAFARUL

Câteva obiecte din casă şi o căsuță cu prăjituri se găsesc pe scena din sala Mică a teatrului Luceafărul. Adaptarea poveștii scrise de Frații Grimm a cărui regie este semnată de Ion Ciubotaru, după o idee a directorului artistic Oltița Cîntec şi provoacă spectatorii să își creeze propria lor poveste.

"Este un concept nou de spectacol pentru că l-am gândit, combinând storing-ul. Deci felul de a spune o poveste cu teatrul de obiecte. Animația nu mai mai este cu păpuși, în sensul tradițional al termenului. Sunt obiecte obișnuite pe care le găsim cu toții acasă și pe care actorii le transformă în personaje," a explicat Oltița Cîntec, director adjunct artistic la Teatrul Luceafărul.

La noul spectacol s-a muncit aproape două luni. Pentru cei patru actori care pun în scenă piesa, rolurile și conceptul au fost o adevărată provocare. Chiar și așa Carmen Hăisan Mihalache, Alex Iurașcu, George Cocoș și Liliana Mavriș Vârlan nu doar că au transmis multă voie bună, ci s-au și distrat.

Spectacolul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Un nou spectacol va avea loc duminică, 5 iulie, la ora 10:00, iar costul unui bilet este de 10 lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri