Sporturi nautice şi cazare la un hotel plutitor pe Lacul Bicaz

Data publicării:
lacul bicaz 1

Aerul curat de munte și liniștea care domină atrag turiștii ca un magnet, în orice anotimp al anului. Plecarea cu vaporașul se face din Portul Bicaz la orice oră din zi și din noapte, în funcție de dorința clientului. Şi durata excursiei depinde tot de posibilităţile turiştilor. Iar dacă vreţi să admiraţi în linişte sălbăticia şi frumuseţea zonei, vă puteţi plimba pe lac cu hidrobicicleta, iar pentru un dram de adrenalină puteţi încerca barca de viteză. Și tot pe lacul Bicaz se află și un hotel plutitor, cu o capacitate de 32 de locuri şi o terasă.

"Condițiile sunt de trei stele, în hotel sunt 16 camere, e o senzație unică pentru că hotelul este plutitor, pot să spun că avem plăcerea de a revedea în fiecare an pe aceeași turiști, bine, și în plus față de cei care vin, dar, în general, cam toți cei care ne-au călcat pragul s-au întors," spune Andreea Țăranu, administrator.

Cei nu se simt confortabil să doarmă pe apă, zona Bicazului are numeroase pensiuni şi cabane, iar prețurile nu sunt deloc mari. O cameră dublă, cu vedere spre munte, costă 90 de lei, în timp ce bungalourile, costă între 50 și 60 de lei. O cabană pentru două persoană se inchiriază cu 50 de lei pe noapte. Dacă porniţi de la Bicaz spre Lacul Roșu, la șoseaua principală e un loc care îți atrage atenția imediat. Este vorba de o păstrăvărie în care peştii sunt gătiţi direct din apă, iar mesele sunt amenajate printre cuşti şi colivii cu tot soiul de păsări şi animale de casă.

Iar minunăţiile zonei nu se încheie aici. La câţiva kilometri mai încolo, pe drumul principal spre Lacul Roşu, intrăm în Cheile Bicazului, unul dintre cele mai impresionate peisaje din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri