Târg de rechizite la Iaşi. Costul unui ghiozdan complet echipat depăşeşte câteva sute de lei

Data publicării:
RECHIZITE

Ghiozdan, penar, carioci sau creioane sunt câteva din obiectele pe care părinţii le bifează de pe lunga listă.

"Avem o listă de la şcoală şi mai avem o listă făcută de noi, acasă. Începând de la penar, până la îmbrăcăminte. Plus că o să avem o uniformă la şcoală. În jur de 300 de lei am ajuns anul trecut."

"Ne pregătim că avem doi copii la şcoală şi trebuie. Preferăm ceva de calitate şi, atunci, şi preţul este corespunzător...undeva în jur de 300 de lei pentru început. Fără ghiozdan, fără altele, doar rechizitele de copil."

"Ne-am pregătit deja, trebuie să recunoaştem. Acum doar încercăm să găsim stilou, penar. Numai pentru rechizite, ajungem cam la 200 de lei de copil," spun părinţii.

Prețul unui rucsac pornește de la 38 de lei și poate ajunge chiar și 350 de lei. La acesta se adaugă un penar simplu al cărui preţ porneşte de la 4 lei, dar care poate să coste şi 80 de lei. Părinții nu uită de carioci, care costă cel puțin 6 lei, creioane colorate sau acuarele mici care ajung până la 4 lei. Ultimul cuvânt, însă, pentru cumpărarea rechizitelor îl au cei mici.

Leonard Radu, director economic în cadrul cadrul târgului de rechizite: "aici se vor putea găsi atât produse de papetărie, cât și manuale școlare pentru toate clasele, de la clasa I, până la clasa a XII-a, bibliografie școlară, dar și cărți de specialitate pentru cadrele didactice."

Târgul de rechizite rămâne deschis până pe data de 20 septembrie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri