254 de campioni ai viitorului, premiaţi de Primăria Oradea

Data publicării:
sport viitor 200515

Gala "Campionii Viitorului" a strâns preţ de câteva ore cei mai buni copii şi juniori din judeţ, atât de la probele olimpice, cât şi neolimpice. Numărul sportivilor premiaţi în acest an, 254, a stabilit un nou record.

"E un lucru bun ce a făcut Primăria Municipiului Oradea. Este un factor motivaţional şi te simţi foarte bine când munca ta e răsplătită", consideră Vlad Luncan, unul dintre sportivii premiaţi.

Nu au fost uitaţi nici cei care şlefuiesc tinerele talente. Însă, la fel ca în ediţiile precedente, premiile acordate antrenorilor au fost simbolice.

„Un lucru bun şi, cu siguranţă, şi sportivii vor vedea altfel procesul de pregătire şi vor reflecta altfel asupra performanţelor când vor fi răsplătiţi de cei din jurul lor", a spus Aurelian Fleisz, antrenor de judo

Criteriile de alegere a sportivilor a ţinut cont de nominalizările făcute de antrenorii cluburilor cuprinse în premiere. Suma alocată în acest an de municipalitate a fost de 135 de mii de lei.

„Prin politica municipiului Oradea, de-a premia şi aprecia în mod deosebit performanţele, reuşim să creăm acel cadru concurenţial prin care sportivii de această dată reuşeşc să se autodepăşească", a declarat Ovidiu Mureşan, iniţiatorul galei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Tiberiu Catrişcău

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri