BASCHET. Doi jucători noi la CSM-U Oradea. Vicecampioana i-a transferat pe Corpodean și Vlahovic

Data publicării:
sport transferuri baschet 220115

„Cu bunăvoinţa sponsorilor noştri şi a conducerii, am reuşit să ne mişcăm deosebit de rapid şi aş vrea să le mulţumesc pe această cale că au făcut posibile aceste transferuri fără de care, sincer, la ora actuală ne puteam propune alte obiective", spune Şerban Sere, managerul CSM-U Oradea.

Din palmaresul jucătorilor nu lipseşte titlul naţional. Corpodean l-a obţinut cu U Mobitelco Cluj, adversara de vineri a orădenilor, iar Vlahovic, cu Ploieştiul. Ambii promit că vor juca la nivel maxim pentru noua lor echipă.

„Nu sunt genul de om care să promit ceva. În cazul de faţă ce pot să spun este că la fiecare antrenament şi meci eu şi colegii mei vom dat totul pe teren", susţine Aleksandar Vlahovic, fundaşul CSM-U Oradea.

„Această ofertă de la a venit ca o mănuşă. Ştiam clubul, ştiam că este o organizaţie foarte bună şi nu am stat mult pe gânduri. Am venit aici să ajut echipa cât pot de mult şi bineînţeles, să mă ajut şi pe mine", a declarat Vlad Corpodean, extrema CSM-U Oradea.

Dacă Vlad Corpodean a îmbrăcat deja tricoul formaţiei orădene în victoria de la Ploieşti, Vlahovic ar putea debuta pentru „leii roşii" în meciul de vineri, cu U Mobitelco Cluj.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri