BASCHET. Victorie la final de an. CSM-U Oradea - BC Timişoara 91-66

Data publicării:
sport baschet Timisoara 221214

Dillon şi compania au marcat pe bandă rulantă, fără ca echipa pregătită de Petricevic să poată riposta. Diferenţa finală a fost de 25 de puncte, iar CSM a închis partida doar cu jucători români în teren.

„Sunt foarte fericit că am încheiat anul cu o victorie, sunt foarte fericit că am oferit publicului nostru, la ultima întâlnire, un asemenea joc, zic eu, bun", spune Cristian Achim, antrenorul CSM-U Oradea.

Pentru CSM-Universitatea, victoria de sâmbătă a fost a doua din actualul sezon, în care diferenţa a fost mai mare de 20 de puncte.

„Mi-am dat seama că anul acesta nu am avut nicio victorie, absolut niciuna la o diferenţă aşa liniştitoare şi mă întrebam dacă o să mai am parte vreodată de chestia asta. Uite că a venit astăzi, într-un moment în care, sincer, în niciun caz nu aşteptam aşa ceva", se bucură Achim.

Timişoara a excelat la Oradea doar prin Zlatko Jovanovic, cel mai bun marcator al partidei, cu 21 de puncte. Asta nu i-a şters lui Dragan Petricevic mâhnirea celei mai drasticei înfrângeri suferite în acest sezon.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri