Brăilean acuzat de proxenetism, prins după ce victima lui s-a aruncat din maşină în Vama Borş

Data publicării:
vama bors

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Oradea şi polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Oradea au aflat că Adrian Tiutiu, de 34 de ani, din judeţul Brăila, şi-a racolat victima în urmă cu un an, pe o reţea de socializare.

I-ar fi promis acesteia că o va plăti dacă va purta mai multe convorbiri telefonice cu diferiţi clienţi din Viena ca să le faciliteze întâlnirea cu alte femei care practicau prostituţia în folosul lui. Brăileanul a convins-o să meargă cu el din Germania, unde victima locuia împreună cu mama sa, la Viena, unde a determinat-o să se îndrăgostească de el.

"Ulterior a obligat-o, atât prin constrângere fizică cât şi prin constrângere morală, să practice prostituţia în folosul său. Femeia a fost agresată fizic de mai multe ori, atât pe teritoriul Austriei, cât și pe teritoriul României, inculpatul aplicându-i lovituri cu pumnii și picioarele la nivelul capului, pentru a o determina să se prostitueze", se arată într-un comunicat al DIICOT.

Adrian Tiutiu a obligat-o pe tânără să se prostitueze în mai multe locuri din Viena. După ce iniţial a împărţit banii cu ea, la un moment dat i-a luat pe toţi. Joi, 25 septembrie 2014, a bătut-o într-un hotel din Mediaş ca să o covingă să plece din nou cu el în Austria.

„Victima a reușit să scape în aceeași seară, în Vama Borș, sărind din autoturismul inculpatului și denunțându-l polițiștilor aflați în punctul de trecere a frontierei", spun procurorii DIICOT.

În timpul anchetei s-a stabilit că brăileanul a procedat la fel cu alte cinci femei, între 2012 şi 2014. Din banii câştigaţi de aceştia, bărbatul şi-a cumpărat şi o maşină, motiv pentru care acum este acuzat şi de proxenetism şi spălare de bani.
Judecătorii Tribunalului Bihor l-au arestat pe Adrian Tiutiu pentru 30 de zile.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri