Dramă în Satu Mare. Trei persoane au murit într-un accident rutier

Data publicării:
accident MM1

foto: arhivă

Accidentul s-a întâmplat cu puţin înainte de ora 19:00, pe drumul comunal 72. Potrivit primelor cercetări, autoturismul Ford în care se aflau doi soţi şi cei doi copii ai lor a ieşit de pe un drum lateral şi a intrat pe şosea. Nu ar fi acordat prioritate unui microbuz, al cărui şofer nu a mai putut evita coliziunea.

În zona accidentului au venit pompierii din Negreşti Oaş cu o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD şi o ambulanţă.

„La momentul ajungerii la locul accidentului, pompierii au constatat că în urma impactului au rezultat cinci victime, dintre care patru încarcerate, salvatorii acţionând pentru descarcerarea şi extragerea persoanelor încarcerate şi acordarea asistenţei medicale de urgenţă”, au transmis reprezentanţii ISU Someş.

Femeia aflată la volan, de 37 de ani, soţul său, de 49 de ani, şi unul dintre copii, în vârstă de 9 ani, au murit, în ciuda manevrelor de resuscitare. Celălalt minor, de 6 ani, a suferit politraumatisme şi a fost dus la spital. Din microbuz un bărbat care prezenta o contuzie la un picior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri