FOTBAL. Blestemul penaltiurilor. FC Bihor - U Cluj 5-6, după lovituri de departajare

Data publicării:
sport cupa romaniei 260914

„Şepcile roşii" au obţinut calificarea după ce s-au impus cu scorul de 6-5, la capătul loviturile de la 11 metri. La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc, şi după cele două reprize de prelungiri, scorul a fost egal 1-1.

„Era un meci de cupă la care eu ţineam foarte mult. Cu siguranţă şi clubul ţinea foarte mult, având în vedere faptul că este singurul trofeu din vitrina clubului. E o victorie, bineînţeles, de moral înaintea derbiului cu CFR", consideră George Ogăraru, antrenorul echipei U Cluj.

FC Bihor a arătat o cu totul altă faţă decât în campionat şi doar paradele portarului grec Panagoupulos au făcut ca Oradea să nu furnizeze surpriza. Ratările monumentale ale lui Florin Pop şi Raymond Lukacs au fost răzbunate de clujeni, care au deschis scorul în minutul 57, prin Boutadjine.

Sorian a restabilit egalitatea cu 4 minute înainte de final, gol ce a trimis meciul în prelungiri unde nu s-a mai schimbat nimic. La penaltiuri, Sorian s-a transformat din înger în demon şi ratarea sa a decis învingătoarea.

„S-au întâlnit două echipe de tradiţie, aflate, din păcate, în poziţii diametral opuse - Liga I, faţă cu liga a doua, ultimul loc -, dar astăzi, pe teren, am arătat că ne dorim foarte mult şi că putem", susţine Alexandru Pelici, antrenor FC Bihor.

Rezultatul final l-a făcut pe Mihai Neşu să plângă cu un ochi, dar să râdă cu celălalt. S-a bucurat pentru victoria echipei sale, U Cluj, dar nu a uitat că la Oradea a făcut primii paşi în fotbal.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri