FOTBAL. Reînvie speranţa la FC Bihor. Un posibil investitor este interesat să preia clubul

Data publicării:
FC Bihor echipa

Posibilul investitor, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a cerut un răgaz pentru a studia toate actele contabile ale clubului.

„Am avut o rundă, eu zic fructuoasă, de negocieri. Lucrurile se îndreaptă spre bine, sper. În decurs de maxim două săptămâni vom avea un răspuns, sper eu, final și pozitiv", a confirmat Mircea Fodor, preşedintele FC Bihor.

Şansele ca posibilul investitor să preia clubul sunt foarte mari, mai ales că acesta nu se află la prima tentativă de-a prelua o echipă de fotbal. În plus, FC Bihor continuă să reprezinte un nume în fotbalul din vestul ţării.

„Ştiţi că sunt un optimist şi poate prin prisma acestui fapt eu zic să sunt şanse undeva la 70% la ora actuală. Este normal omul să mai verifice acte, să se mai gândească. Va mai urma o rundă de negocieri, după care se va da un răspuns final", explică preşedintele Fodor.

În prezent deficitul clubului orădean se ridică la 800 de mii de euro. Din aceşti bani, jumătate reprezintă suma cu care FC Bihor a intrat în insolvenţă. Diferenţa constă în datoriile acumulate din luma martie 2014 până în prezent.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Bogdan Băcilă

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri