HANDBAL FEMININ. Fetele de la HCM Baia Mare vor calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor

Data publicării:
sport hcm fete

Ceea ce am realizat anul trecut în campionatul intern rămâne valabil, pentru că nu putem merge mai jos, nu avem voie, iar ceea ce am încercat să facem anul trecut în Europa este nevoie să reușim în acest an", spune Costică Buceschi, antrenorul HCM Baia Mare.

"Îmi doresc să ne omogenizăm cât mai repede, să ne simțim una pe alta în teren. Să fim sănătoase pentru a munci, pentru că noul sezon va fi lung și greu, cu multe meciuri", este de părere Valentina Ardean Elisei, jucătoare la HCM Baia Mare.

Printre noile achiziții ale echipei se numără și campioana olimpică, mondială și europeană Camilla Herrem, titulară în echipa națională de handbal a Norvegiei.

„Va fi greu. Echipa din București este foarte bună, dar nu sunt aici ca să pierd, ci ca să câștig. Scopul meu este același ca al primarului și al antrenorului. Visul meu este să joc în Final Four", susţine Camilla Herrem, jucătoare la HCM Baia Mare.

Pe jucătoarele antrenate de Costică Buceschi şi Magda Kovacs le așteaptă în august trei turnee de pregătire în țară și unul în Budapesta.

redactor: Laura Breb
operator: Kristian Koszta

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri