Incendiu la un magazin din Oradea

Data publicării:
incendiu Billa Oradea 210516

imagini: Marius Gocan

Pompierii sosiți la fața locului au reușit să stingă flăcările ce au cuprins un mic depozit de cartoane din spatele magazinului. Fumul care se ridica dintre cartoane a fost observat de o trecătoare care a anunţat reprezentanții magazinului. Flăcările au apărut însă în scurt timp și s-au întins pe faţada blocului ce adăpostea complexul comercial.

"Un miros puternic și era fum. Așa zic oamenii că de la scurtcircuit sau de la muc de țigară - aceste două variante ar fi."


"S-a intervenit cu patru autospeciale; au participat la intervenție și echipaje din cadrul detaşamentului 2 pe linia primului ajutor calificat și echipaje din cadrul serviciului județean de ambulanță. Echipajele au intervenit pentru stingerea incendiului care deja se manifestă pe latura de nord a complexului cu posibilitatea de extindere în interior și pe fațadele blocurilor", a declarat colonelul Sorin Caba, prim-adjunct al inspectorului-șef al ISU Crișana.

"- S-a văzut flacără și atât altceva nu am văzut.
- Erau mari flăcările?
- Erau mai mari decât clădirea care o vedeți acolo în față."

Din primele cercetări se pare că incendiul ar fi izbucnit de la o țigară aruncată la întâmplare, dar pompierii nu exclud nici un scurtcircuit al instalațiilor electrice.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri