Incendiu violent în Satu Mare. O hală de 700 de metri pătraţi a fost mistuită de flăcări

Data publicării:
DSCN3557

Pompierii au fost anunţaţi de incendiul declanşat la o firmă din localitatea Odoreu în jurul orei 15:48. Când au sosit la faţa locului, salvatorii de la Detaşamentul din Satu Mare au descoperit că flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 700 metri pătrţi, la o hală de prelucrare şi debitare a sticlei.

"Având în vedere faptul că în clădirea cuprinsă de flăcări se aflau depozitate diferite utilaje de prelucrare a sticlei şi materiale din sticlă, a fost necesară mobilizarea mai multor echipaje de pompieri salvatori", au transmis reprezentanţii ISU Someş.

Cinci autospeciale, serviciile de voluntari din Medieşul Aurit, Apa şi Odoreu şi un echipaj SMURD au fost trimise să lupte cu flăcările, care au cuprins întreaga hală. Împreună au reuşi să lichideze incendiul în două ore şi să protejeze halele învecinate cu suprafața de 1.000 de metri pătraţi.

Primele cercetări ale pompierilor au stabilit că focul a izbucnit de la un scurtcircuit electric produs la un compresor al instalaţiei de sablare amplasat în incinta depozitului.

Operaţiunea a fost condusă de primul-adjunct al şefului ISU Satu Mare, colonelul Nicolae Dima.

Editor web: Adrian Laboş

foto: ISU Someş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri