Începe admiterea de toamnă la Universitatea din Oradea

Data publicării:
universitate

Pentru sesiunea de toamnă la universitatea din Oradea au mai rămas libere 177 de locuri bugetate şi 3354 cu taxă la studii de licenţă.

Locuri libere la licenţă
- 177 de locuri bugetate
- 3354 de locuri cu taxă
- 113 locuri libere la Medicină

Chiar şi la Facultatea de Medicină mai este loc pentru că sunt disponibile 113 locuri, dintre care 80 la medicină generală în limba engleză. Cei care aspiră la statutul de student vor putea să depună dosarele începând de săptămâna viitoare, mai exact de luni, iar ultima zi de înscrieri este 17 septembrie, în funcţie de calendarul fiecărei facultăţi.

Este foarte greu de crezut că locurile rămase libere vor fi ocupate în totalitate dacă luăm în calcul că doar 314 absolvenţi din 1500 au reuşit să promoveze Bacalaureatul în sesiunea de toamnă.

Locuri libere la masterat
- 69 de locuri bugetate
- 2522 de locuri cu taxă

Dacă ne referim la studiile de masterat aflăm că universitatea din Oradea scoate la concurs 69 de locuri bugetate şi 2522 cu taxă care au rămas libere din sesiunea din iulie. Anul acesta cele mai căutate facultăţi au fost medicina, dreptul şi ştiinţele economice iar cele care au atras cei mai puţini candidaţi au fost Ingineria Energetică și Management Industrial şi Teologia Ortodoxă.

Cei care au trecut de această fază şi vor să obţină titlul de doctor în diferite domenii au la dispoziţie în această sesiune 116 locuri la Universitatea din Oradea.

Redactor: Florina Fofiu
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri