JUDO. Juniorii orădeni, pe podiumul naţionalelor

Data publicării:
sport judo 250315

Cele mai importante au fost cucerite de Larisa Florian, Vlad Luncan şi Luca Kunszabo, care au redevenit campioni naţionali.

Obiectivele pe care ni le-am propus pentru această finală le-am îndeplinit. Cei trei favoriţi şi-a adjudecat cele trei titluri, au şi dominat categoriile la care au concurat", a declarat Aurelian Fleisz, antrenor în cadrul LPS Judo Club Liberty Oradea.

Titlul naţional obţinut de Vlad Luncan a fost o surpriză plăcută pentru antrenori, optimişti şi pentru etapa de cupă europeană la care vor participa la finele săptămânii.

„Ne punem speranţe că aceeaşi evoluţie pe care au avut-o la aceste campionate naţionale să o aibă şi în competiţiile internaţionale, pentru că la sfârştiul acestei săptămâni vom participa cu o parte dintre juniori la Cupa europeană de la Lignano, Italia, iar cu alţii la Grand Prix-ul din Turcia", spune Fleisz.

Cele trei medalii de aur au fost completate cu argintul obţinut de Răzvan Bodea, dar şi cu cele trei medalii de bronz cucerite de David Pusztai, Denisa Benţe şi Daniela David. Ultimele două judoka sunt legitimate la CS Crişul Oradea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Tiberiu Catrişcău
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri