ORADEA. Se caută administratori pentru hostelul din Cetate şi pentru spaţiul de pe Dealul Ciuperca

Data publicării:
primaria Oradea

Contractul de închiriere se va întinde pe o durată de cinci ani, iar viitorul administrator al hostelului va avea posibilitatea să amenajeze o terasă în faţa clădirii.

Lucian Popa, directorul Direcţiei Patrimoniu Imobiliar Oradea: "Ideea acestui preț atât de mic este pentru a încuraja hotelierii de a dezvolta o afacere în cetate. Având în vedere că obiectivul este nou, după cinci ani de zile putem atât noi, cât și ei să ne facem o idee despre alte discuții despre prețul negociat."

La licitaţie va fi scos şi spaţiul de pe Dealul Ciuperca, unde trebuie amenajat un cafe bar. Aici însă preţurile de pornire sunt cele stabilite la nivel de oraş pentru astfel de spaţii şi încep de la 27 de lei pentru metru pătrat, respectiv 2,45 de lei pentru metru pătrat în cazul terasei.

Lucian Popa, directorul Direcţiei Patrimoniu Imobiliar Oradea: "Celui care va câștiga licitația îi vom impune o condiție de a-și crea într-un colțișor din spațiul respectiv o zonă de informare turistică, unde să putem afișa un stand cu suveniruri și materiale promoționale pentru promovarea orașului Oradea."

Sistemul de plată pentru parcare din Oradea a primit un facelift. De astăzi, şoferii au la dispoziţie o aplicaţie pentru telefonul mobil cu ajutorul căreia pot achita taxa de parcare direct de pe card. amparcat.ro le oferă posibilitatea conducătorilor auto să selecteze perioade personalizate pentru parcare, fără a fi limitaţi la plata cu ora.

Şi plata prin SMS a fost modificată. Şoferii vor putea alege dintre mai multe intervale orare, fără a fi nevoiţi să trimită mai multe mesaje la numărul de telefon 7401.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri