POLO. CSM Digi Oradea - Steaua 11-10. Campioana se va decide la București

Data publicării:
sport polo csm steaua 240516

CSM Digi Oradea prelungeşte suspansul în seria cu Steaua din finala Superligii Naţionale de polo. Campioana en-titre a fost condusă tot meciul pe tabelă, dar a câştigat graţie loviturilor de departajare. Primul sfert a fost echilibrat, cele două echipe reuşind să înscrie câte un gol.

Călin şi Filipovic au adus-o în avantaj pe Steaua, dar Markovic a redus din diferenţă până la pauza mare, 3-2. Fără titlu cucerit din 2006, roş-albaştrii au început montaţi partea a doua a meciului şi s-au distanţat din nou la două goluri. Bihorenii au ţinut însă aproape şi au restabilit egalitatea.

Echilibrul s-a menţinut până la finalul timpului regulamentar (7-7), astfel că s-a trecut la penalty-uri pentru stabilirea câştigătoarei. Stoenescu a apărat aruncarea lui Markovic, iar steliştii începeau viseze la trofeu. Diaconu şi Teohari au ratat însă, iar CSM Digi Oradea a câştigat cu 11-10.

"Am avut mai mult noroc la penalty-uri, dar am făcut multe greșeli în aparare, ceea ce nu e normai pentru noi", a declarat Gojko Pijetlovic, de la CSM Oradea. "Această dispută a fost foarte intensă din toate punctele de vedere, și tactic și fizic. Ultimul meci trebuie să decidă camopioana", a adăugat Vojslav Cupic la finalul partidei.

"Sunt mândru de băieții mei, au făcut un meci mare, din păcate cineva trebuia să piardă. Norocul nu a fost de partea noastră", a spus Andrei Iosep, antrenorul Stelei.

Meciul decisiv al finalei se va desfăşura vineri 28 mai, în bazinul din Complexul Sportiv Ghencea.

preluare digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri