POLO. CSM Digi Oradea va debuta în Cupa României, joi, ora 17, cu Rapid

Data publicării:
sport polo 240315

Clasată pe primul loc după finalul sezonului regulat, formaţia bihoreană este considerată principala favorită.

„Tot timpul mă duc la victorie. Mentalitatea mea este aceeaşi ca şi cea de până acum. Sunt convins că şi mentalitatea colegilor mei este aceeaşi: mergem acolo ca să câştigăm Cupa României", a declarat căpitanul CSM Digi Oradea, Gheorghe Dunca.

Deşi nu se aşteaptă la surprize, tehnicianul campionilor atrage atenţia că şi în polo Cupa României este o competiţie în care se poate întâmpla orice.

„Este una din cele două competiţii majore din ţară. Noi mergem cu gândul şi cu dorinţa de-a face jocuri bune şi de-a câştiga această cupă", a precizat Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea.

În acest an, Cupa României se desfăşoară pe grupe, iar criteriul de selectare a echipelor s-a făcut după clasamentul final al sezonului trecut. Oradea va juca în grupă cu locurile 3 şi 5 - Dinamo şi Rapid, în vreme ce în grupa B vor juca echipele de pe locurile 2, 4, 6 şi 8. CSM Digi va debuta joi, de la ora 17, cu Rapid, iar vineri va evolua cu Dinamo, de la aceeaşi oră. Semifinalele sunt programate sâmbătă, iar finala se va disputa duminică, de la ora 12.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Cristian Rusu

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri